tisdag 25 september 2018

Lika Olika och lite bygginfo

Hej!

Nästa vecka får vi besök av Mary Juusela från Lika Olika.
Lika Olika utbildar barn, föräldrar och skolpersonal i tolerans och öppenhet till alla slags olikheter.

Mary har tidigare varit i flera olika skolor och kört samma projekt och vi är jätteglada att hon nu är hos oss och ska dra projektet.

Onsdag 3/10 slutar alla elever 12.45 (även eftis håller stängt) då skolans personal ska få sin utbildning.

Onsdag 3/10 kl. 18.30 är det dags för föräldraföreläsningen med Mary. Jag rekommenderar varmt alla föräldrar att ta chansen och komma på denna föreläsning. Inbjudan är hemskickad med eleverna.

Torsdag 4/10 är det dags för elevernas dag tillsammans med Mary.

Vi har en spännande och rolig vecka framför oss.

Bygginfo

Bygget går vidare och det är en hel del som pågår i olika vråer i skolan. Ibland är det lite bullrigt, men överlag har vi en god kontakt med hantverkarna som är mycket hänsynsfulla och försöker att göra så mycket av det arbete som låter mest på eftermiddagarna när eleverna har gått hem. Något riktigt slutdatum för när de är klara har vi inte fått ännu, då bygget stött på lite tekniska problem som gjort det svårt för de inblandade att säga exakt när det beräknas vara klart.

Utöver det så hittades en vattenläcka i en dagvattenbrun på innergården, som gjort att vi har varit tvungna att gräva upp gården, från innergården ut till vägen mot Sveagården. Avspärrningar där grävningarna pågår är uppsatta.

Så det händer lite grejer som är utanför vår kontroll...

Hälsningar Tom

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar